Здравейте,пробвах с търсачката,но не открих подобен проблем.Колата е 156 с оригинални джанти 16-ки с петте кръга,взех комплект джанти 15 пак оригинални за 156 с шесте кръга,монтирах ги и се оказа че опират..,проблема е ,че не мога да разбера къде...смъквах ги не се вижда да са опирали някъде,а се чува как удря особенно в завой-чува се и на 2 те джанти.Това е -не знам дали не са сменяни спирачните апарати гледам имат надпис Ате.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с джанти!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от snikers_121 Покажи съобщениеЗдравейте,пробвах с търсачката,но не открих подобен проблем.Колата е 156 с оригинални джанти 16-ки с петте кръга,взех комплект джанти 15 пак оригинални за 156 с шесте кръга,монтирах ги и се оказа че опират..,проблема е ,че не мога да разбера къде...смъквах ги не се вижда да са опирали някъде,а се чува как удря особенно в завой-чува се и на 2 те джанти.Това е -не знам дали не са сменяни спирачните апарати гледам имат надпис Ате.ако са дълги може да опират отзад в главината
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от snikers_121 Покажи съобщениеЗдравейте,пробвах с търсачката,но не открих подобен проблем.Колата е 156 с оригинални джанти 16-ки с петте кръга,взех комплект джанти 15 пак оригинални за 156 с шесте кръга,монтирах ги и се оказа че опират..,проблема е ,че не мога да разбера къде...смъквах ги не се вижда да са опирали някъде,а се чува как удря особенно в завой-чува се и на 2 те джанти.Това е -не знам дали не са сменяни спирачните апарати гледам имат надпис Ате.
това мога да ти дам като идеяLast edited by tonov; d.m.y г., 21:11.1,8 16v TS 144кс,1998г
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениеКато слагах летните си гуми се получи едно чукане и стържене и ги накарах пак да свалят гумите и ми се оказа че за да спестят лепящи тежести са ми сложи ли обикновени и те ми чукаха в макферсона че джантата минава много близо.
това мога да ти дам като идея
Че минава близо-минава -имам същите съмнения но и може да са дълги болтовете,на ляв завой ми чука лявата,на десен дясната,на право е ок...
Днес минах 10-тина килиметра,утре ще смъкна -не може при такова чукане дане се види къде е опирало.
Comment
-
Здравейте, имам подобен проблем като на колегата със същите джанти( и да не пускам нова тема)...та колата е 147 само че примен се чува едно стъргане и при натискане на спирачката спира, което ме навежда на мисълта че опира в апаратите. Някакви идеи защо така.Alfa Romeo 147 JTDm 8V '06
Comment
-
Първоначално публикувано от todor82 Покажи съобщениеВчера имах подобен проблем - оказаха се тежестите на джантите.Така че по-добре идете първо на добър гумаджия да ви види гумите.
Comment
-
Първоначално публикувано от snikers_121 Покажи съобщениеЗдравейте,пробвах с търсачката,но не открих подобен проблем.Колата е 156 с оригинални джанти 16-ки с петте кръга,взех комплект джанти 15 пак оригинални за 156 с шесте кръга,монтирах ги и се оказа че опират..,проблема е ,че не мога да разбера къде...смъквах ги не се вижда да са опирали някъде,а се чува как удря особенно в завой-чува се и на 2 те джанти.Това е -не знам дали не са сменяни спирачните апарати гледам имат надпис Ате.
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщениеКолега, виж дали са стегнати всички болтове...
Comment
-
Да се включа и аз, за 15-ки лети джанти. При мен се чува тракане само на дясната джанта, при десен завой само. вдигнахме я на подемник и се вижда че е понадрана джантата аз също имам баланси точно на търканото. оставил съм я на майстора и утре ще пиша до къде сме я докарали.
P.S. На 17-ките тези проблеми ги нямах....Last edited by MobbDeep; d.m.y г., 17:58.
Comment
Comment